Djaloshi kërkonë nënën e tij, i dëshpëruar tejmase thërret policinë në 911, reagimi i policisë bëri të gjithë të lotojnë

0
266
loading...

Kjo histori nuk është postimi juaj tipik më i lumtur, por është një film i shkurtër për dashurinë, humbjen dhe dhembshurinë e bukur për të mos ndarë me ju sot.
Humbja e një prindi duhet të jetë gjëja më e vështirë dhe më konfuze që mund të kalojë ndonjëherë një fëmijë. Përveç dëshirës së dëshpëruar dhe të dhimbshme për prindërit e tyre, gjithashtu mund të jetë shumë e nevojshme që fëmija të kuptojë pse. Pse ata nuk ecin më derë, pse ata nuk i lexojnë ato një histori të gjumit apo pse ata nuk duan të përqafojnë më.Mamaja që ishte gjithmonë rreth e rrotull tani nuk gjendet askund dhe nuk e di nëse është faji i tyre.Në video më poshtë, takojmë Jerry që është 5 vjeç, nëna e tij shkoi në spital me babanë e tij një ditë, por ajo kurrë nuk u kthye në shtëpi. Babai i tij i shpjegoi me kujdes atij që mamaja kishte shkuar në qiell, por kjo e lë Jerry duke e pyetur pse nuk mund të kthehet në vizitë.Nga dëshpërimi, Jerry e quan 911.
Origjinali: This story is not your typical happiest post but it’s a short film about love, loss and compassion too beautiful to not share with you today.
Losing a parent has to be the hardest and most confusing thing a child can ever go through. In addition to the desperate and painful longing for their parent, it can also be very had for the child to understand why. Why they don’t walk in the door anymore, why they don’t read them a bedtime story or why they don’t want to hug them anymore.
Mum who was always around is now nowhere to be found and they don’t know if is their fault.In the video below, we meet Jerry who is 5 years old, his mother went to the hospital with his dad one day but she never came home. His Dad carefully explained to him that mum had gone to heaven but this leaves Jerry questioning why she can’t come back to visit.Out of desperation, Jerry calls 911.

Kliko më poshtë për të parë videon:

loading...

video

loading...