Nëna përqafon vrasësin e vajzës së saj. Arsyeja do t’u bëjë të qaj (Video)

0
658
loading...

Dy vite pasi që vajza e saj u qëllua për vdekje nga shoku I klasës në autobusin e shkollës, nëna e saj Ady Guzman DeJesus është ballafaquar me vrasësin e saj, Jordyn Howe në gjyq.
Mirëpo çfarë ajo ka bërë pak prej njerëzve mund ta kuptojnë. Ajo ka shkuar te Jordyn, i ka dhënë një përqafim, dhe është pajtuar që ai duhet të ketë një dënim më të vogël, transmeton zeri.info.Mund të jetë e vështirë për tu imagjinuar një prind që përqafon personin që i ka qëlluar për vdekje fëmijës së tij mirëpo Ady e ka bërë këtë duke parë një mundësi për t’i dhënë të riut një mundësi të dytë.

Kliko për të parë videon:

loading...

 

 

 

loading...